Devize forte

Definitie Devize forte

Devizele exprimate intr-o moneda puternica. Dupa cel de-al doilea razboi mondial dolarul a fost deviza forte prin excelenta dupa criza dolarului au fost considerate devize forte si marca vest-germana si yenul japonez. Vezi si Devize aur.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Devize forte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Devize forte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Devize forte. Definitiile termenilor despre Devize forte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Devize forte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Devize forte.