Devize

Definitie Devize

Titluri de credit (efecte comerciale exprimate in moneda straina.Devizele pot sa fie liber convertibile cand este exprimata intr-o valuta liber convertibila.In limbajul cotidian in notiunea de devize convertibile intra si valutele convertibile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Devize? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Devize.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Devize. Definitiile termenilor despre Devize cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Devize, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Devize.