Deweight

Definitie Deweight

Sinonim - deadweight Capacitatea maxima de incarcare a unei nave comerciale, reprezentand rezervele de combustibil, de ulei si de apa, proviziile si incarcatura utila (inclusiv echipajul si pasagerii cu bagajele lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deweight? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deweight.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deweight. Definitiile termenilor despre Deweight cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deweight, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deweight.