dezesuare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dezesuare

 • dezesuare

  Bucuresti - 14 January 2013

  Comunicat de Danube Salvage and Towage

  Conventia internationala Romano-Sarba privind exploatarea hidrocentralelor Portile de Fier 1 si 2 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: salvare , dezesuare , stingere de incendiu , depoluare/protectia mediului si spargere de gheata pe dunare.

  Vezi toate comunicatele de presa despre dezesuare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dezesuare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dezesuare. Informatiile despre dezesuare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dezesuare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dezesuare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.