Dezmostenire directa

Definitie Dezmostenire directa

Dezmostenire care se face prin declaratia expresa a vointei testatorului de a inlatura de la mostenire pe unul sau unii din mostenitorii legali. Dezmostenirea directa poate fi partiala, cand se inlatura de la mostenire numai unul sau unii dintre erezi mostenirea se va cuveni, in acest caz, celorlalti mostenitori legali, ramasi dupa inlaturarea celor exheredati. Dezmostenirea poate fi insa si totala, inlaturand pe toti mostenitorii legali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dezmostenire directa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dezmostenire directa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dezmostenire directa. Definitiile termenilor despre Dezmostenire directa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dezmostenire directa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dezmostenire directa.