Dezmostenire indirecta

Definitie Dezmostenire indirecta

Dezmostenire ce se realizeaza prin instituirea de catre testator a unor legate care epuizeaza intreaga mostenire (sau cel putin intreaga cotitate disponibila).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dezmostenire indirecta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dezmostenire indirecta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dezmostenire indirecta. Definitiile termenilor despre Dezmostenire indirecta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dezmostenire indirecta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dezmostenire indirecta.