Dezmostenire sanctiune

Definitie Dezmostenire sanctiune

Dispozitia de ultima vointa prin care testatorul prevede ca vor fi inlaturati de la mostenire aceia dintre mostenitori care vor ataca testamentul cu actiune in nulitate. O asemenea dispozitie este valabila, afara de cazul in care urmareste sa apere dispozitii testamentare contrare normelor imperative ale legii sau contrare bunelor moravuri. Prin urmare, dispozitia de exheredare-sanctiune isi va produce efectul impotriva mostenitorului legal care a atacat testamentul, dar actiunea i-a fost respinsa, constatandu-se validitatea testamentului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dezmostenire sanctiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dezmostenire sanctiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dezmostenire sanctiune. Definitiile termenilor despre Dezmostenire sanctiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dezmostenire sanctiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dezmostenire sanctiune.