DFND    

Comunicate de presa si evenimente pe tema DFND

 • DFND. Masti de protectie impotriva particulelor - DFND

  DFND

  Galati, Galati - 4 December 2012

  Comunicat de LIME INTERACTIVE S.R.L.

  Den Breejen Equipment membra a Den Breejen Grup este o firma cu capital integral olandez prezenta in Romania din 2011. Activitatea noastra este strans legata de domeniul industrial-naval dar mai ales de echipamentele utilizate in acest segment. Ide ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dfnd , masti de protectie , den breejen equipment

  Vezi toate comunicatele de presa despre DFND

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul DFND.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la DFND. Informatiile despre DFND cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul DFND, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la DFND, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.