Diagrama

Definitie Diagrama

Grafic ce reprezinta imaginea marimilor absolute sau relative ale fenomenelor economico-sociale si caracteristicile lor statistice.Cu ajutorul diagramei se poate:- arata modificarea fenomenelor in timp- explica structura fenomenelor studiate si modificarile de structura care au loc in privinta acestor fenomene- compara intre ele marimile statistice- studia dependenta dintre fenomene si diferiti factori ai unui fenomen- caracteriza un anumit indicator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diagrama? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diagrama.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diagrama. Definitiile termenilor despre Diagrama cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diagrama, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diagrama.