DIAMAG.ro, magazinul online de diamante certificate si inele de logodna

BUCURESTI - 11 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Cu o oferta ce depaseste 40.000 de diamante, Diamag Online SRL lanseaza magazinul online DIAMAG.ro, oferind astfel cea mai sigura si confortabila solutie pentru alegerea inelului de logodna, una dintre cele mai importante achizitii pentru majoritatea barbatilor.

Totodata, DIAMAG.ro devine si o importanta sursa de informare in domeniul diamantelor. Clientii au la dispozitie toate detaliile de care au nevoie pentru alegerea diamantului, precum si un sistem complet si usor de folosit pentru configurarea inelului de logodna.

Cumpararea unui diamant este acum mai sigura ca niciodata! Toate diamantele comercializate de DIAMAG.ro sunt certificate GIA (Gemological Institute of America) si sunt asigurate la livrare. Fiecare diamant este insotit de certificatul GIA, pe care clientul il poate viziona pe site inainte de cumparare. Platile se fac in siguranta, prin banca sau online, iar clientul poate returna produsul cumparat in 10 zile fara costuri suplimentare.

Nu in ultimul rand, magazinul este atestat GPeC (Gala Premiilor eCommerce), ceea ce dovedeste ca DIAMAG.ro respecta principiile de bune practici in e-commerce si contribuie la dezvoltarea unui mediu online bazat pe respect si fair-play.

Despre DIAMAG ONLINE SRL

DIAMAG.ro este un proiect ambitios care isi propune sa spulbere miturile asociate diamantelor in Romania si sa ofere fiecarui client indrumare de specialitate, o mare selectie de diamante certificate si servicii de cea mai inalta calitate.

Dan Ghinea
Marketing Manager

S.C. Diamag Online S.R.L.
Str. Theodor Sperantia, nr. 135, sector 3, Bucuresti
Tel: 0741-DIAMAG (0741-34 26 24)

dan.ghinea@diamag.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/diamag-online-srl/diamag-ro-magazinul-online-de-diamante-certificate-si-inele-de-logodna