dianex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dianex

 • dianex. Dianex - consultant in afaceri

  dianex

  Ploiesti, Prahova - 11 September 2017

  Comunicat de Dianex Serv SRL

  ... dianex, multe realizari si experiente: un portofoliu de peste 8000 de firme, peste 1400 de firme infiintate, peste 5000 de fiscalizari si sute de ore consultanta in afaceri pentru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: consultanta in afaceri , dianex

  Vezi toate comunicatele de presa despre dianex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dianex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dianex. Informatiile despre dianex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dianex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dianex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.