Diary

Definitie Diary

Un jurnal pastrat de membrii unui consumer panel pentru a inregistra vizionarile, auditiile sau ce anume este masurat. Pentru masurarea audientei TV, cercetarea bazata pe diary a fost predecesoarea peoplemeteres, care sunt utilizate acum( vezi: Peoplemeters).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diary? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diary.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diary. Definitiile termenilor despre Diary cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diary, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diary.