Poze Diaspora

 • 30 milioane de euro pentru românii din diaspora care vor să deschidă o afacere în țară

  Poza: 30 milioane de euro pentru românii din diaspora care vor să deschidă o afacere în țară

 • Babylon Consult traduce evenimentul ”Diaspora romaneasca, vector de dezvoltare”

  Poza: Babylon Consult traduce evenimentul ”Diaspora romaneasca, vector de dezvoltare”

 • Lansarea Programului MAE “Dialog cu Diaspora pe teme consulare - ediţia 2016”

  Poza: Lansarea Programului MAE “Dialog cu Diaspora pe teme consulare - ediţia 2016”

 • Noua Republică a depus la Parlament o Lege pentru reintegrarea copiilor din Diaspora

  Poza: Noua Republică a depus la Parlament o Lege pentru reintegrarea copiilor din Diaspora

 • Participarea ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, la conferința “Diaspora științifică”

  Poza: Participarea ministrului delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, la conferința “Diaspora științifică”

 • Conferinţa

  Poza: Conferinţa "Diaspora şi prietenii săi" reuneşte la Timişoara peste 800 de cercetători români din ţară şi străinătate

 • Aproape 800 de cercetători români şi străini, aşteptaţi la Conferinţa „Diaspora în cercetarea ştiinţifică şi învăţământul superior din România

  Poza: Aproape 800 de cercetători români şi străini, aşteptaţi la Conferinţa „Diaspora în cercetarea ştiinţifică şi învăţământul superior din România"

 • Miss Diaspora

  Poza: Miss Diaspora

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul diaspora.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la diaspora. Pozele pe tema diaspora cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul diaspora, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la diaspora, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la diaspora.