Belgienii investesc in judetul Prahova

Brazi - 16 august 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

DIBO Industrial Park - participare cu succes la misiunea economica organizata la Bruxelles-Belgia pentru atragerea investitorilor belgieni in Romania si locarea lor in judetul Prahova.

Dibo

Dibo

 ,,Sa construiesti e simplu. Marea arta, insa, este sa dai viata constructiilor si sa-ti propui cu tot dinadinsul sa participi la progres.''  

Dirk BOGERD, CEO

Parcul Industrial DIBO a participat la misiunea economica organizata in Belgia, la Bruxelles, cu ocazia Seminarului ,,Doing Business in Prahova County’’.

Participarea firmelor prahovene s-a putut realiza la invitatia Camerei de Comert si Industrie  Prahova.

Seminarul a fost organizat in colaborare cu Ambasada Romaniei la Bruxelles, Consiliul Judetean Prahova, Clubul de Afaceri Romania-Belgia si Camera de Comert din Bruxelles. 

Oportunitati de afaceri in judetul Prahova pentru belgieni

Manifestarea a fost dedicata prezentarii oportunitatilor de afaceri, atragerii de investitii belgiene in Prahova si promovarii potentialului economic al Judetului Prahova.

Un capitol special a fost dedicat prezentarii avantajelor oferite de  locarea intr-un parc industrial, unde firmele belgiene interesate sa investeasca in Romania pot gasi toate conditiile necesare activitatii lor, iar Prahova este printre cele mai atractive judete din toate punctele de vedere.

Actiunile de acest gen si asigurarea tuturor avantajelor in parcurile industriale ar putea face ca volumul investitiilor straine din Romania sa creasca, chiar si pe fondul crizei financiare, si sa continue sa furnizeze locuri de munca, atat de necesare mai ales in aceasta perioada.

Dibo  Parc industrial – solutia ideala pentru firmele belgiene

Prezentarea Parcului Industrial DIBO, ca prim parc industrial privat din Romania care ofera spre inchiriere hale industriale si birouri de clasa A, toate intr-un cadru deosebit,  a avut un impact foarte bun asupra firmelor belgiene prezente la intalnire si cu siguranta constituie o baza in dezvoltarea viitoarelor relatii de afaceri.    

Despre DIBO SA

DIBO S.A. activeaza in domeniul imobiliar oferind spre inchiriere hale industriale si birouri. Firma este infiintata in Romania din anul 1998 de catre omul de afaceri olandez Dirk Bogerd si are la acest moment construite 16 hale industriale industriale pentru activitati de productie, depozitare si spatii de birouri.