Dichotomous Question

Definitie Dichotomous Question

O intrebare de final in chestionarele din cerectarile de marketing in care persoana interogata trebuie sa aleaga un raspuns din doua posibile. Vezi Multichotomous Question (intrebari cu variante de raspunsuri multiple).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dichotomous Question? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dichotomous Question.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dichotomous Question. Definitiile termenilor despre Dichotomous Question cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dichotomous Question, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dichotomous Question.