dictional    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dictional

 • dictional. FRANCEZA MODERNA INCAPE INTR-UN BUZUNAR

  dictional

  Timisoara, Timis - 13 May 2013

  Comunicat de Linghea S.R.L.

  Daca doriti o garantie ca dictionarul pe care il folositi in mod curent nu contine sensuri invechite si iesite din uz, atunci Editura Linghea este solutia. Dictionarul de buzunar francez-roman, roman-francez pe care vi-l propunem este, asa cum v- ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: linghea , dictional , buzunar

  Vezi toate comunicatele de presa despre dictional

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dictional.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dictional. Informatiile despre dictional cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dictional, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dictional, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.