Diferenta de conversie

Definitie Diferenta de conversie

Diferenta dintre cursul valutar favorabil sau nefavorabil rezultat in urma actualizarii creantelor si a obligatiilor in devize la sfarsitul exercitiului.Diferenta de conversie-activ - diferenta nefavorabila de curs valutar intre valoarea de intrare a creantelor si a datoriilor exprimate in devize si valoarea acestora la cursul ultimei zile a exercitiului.Diferenta de conversie-pasiv - diferenta favorabila de curs valutar intre data de intrare a creantelor si a datoriilor exprimate in devize si data inchiderii exercitiului financiar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diferenta de conversie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diferenta de conversie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diferenta de conversie. Definitiile termenilor despre Diferenta de conversie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diferenta de conversie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diferenta de conversie.