Diferenta de pret la marfuri

Definitie Diferenta de pret la marfuri

Diferenta dintre pretul de inregistrare (facturare) si pretul prestabilit aferent marfurilor ce se vand in unitatile comerciale (cu ridicata, cu amanuntul, de alimentatie publica).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diferenta de pret la marfuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diferenta de pret la marfuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diferenta de pret la marfuri. Definitiile termenilor despre Diferenta de pret la marfuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diferenta de pret la marfuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diferenta de pret la marfuri.