Diferente de conversie-activ

Definitie Diferente de conversie-activ

Din punct de vedere contabil, pierderi latente din creante sau din datorii exprimate in monede straine. Ele sunt determinate ca diferenta intre valoarea de intrare, in lei, a creantelor si datoriilor exprimate in devize, stabilita la cursul zilei operatiei de vanzare sau de cumparare, si valoarea in lei a acestora, la cursul ultimei zile a exercitiului.Fac parte din categoria Conturile de regularizare si asimilate, in cadrul activului bilantier (vezi Active).In evaluari si analize, specialistii trebuie sa includa diferentele de conversie-activ in categoria activelor fictive.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diferente de conversie-activ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diferente de conversie-activ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diferente de conversie-activ. Definitiile termenilor despre Diferente de conversie-activ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diferente de conversie-activ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diferente de conversie-activ.