Differential Pricing

Definitie Differential Pricing

O strategie de stabilire a pretului in care compania pune preturi diferite pentru acelasi produs in functie de tipul de consumator, momentul achizitionarii etc se mai numeste si stabilire discriminatorie a pretului, stabilirea flexibila a pretului, stabilire de pret multipla, stabilirea variabila a pretului. Vezi One-Price Police (politica pretului unic).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Differential Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Differential Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Differential Pricing. Definitiile termenilor despre Differential Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Differential Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Differential Pricing.