Differentiated Marketing

Definitie Differentiated Marketing

Diviziunea unei piete eterogene in segmente relativ omogene astfel incat nevoile si dorintele diferitelor segmente sa poata fi satisfacute cu mai multa eficienta o abordare de segmentare in marketing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Differentiated Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Differentiated Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Differentiated Marketing. Definitiile termenilor despre Differentiated Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Differentiated Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Differentiated Marketing.