Differentiated Segmentation Strategy

Definitie Differentiated Segmentation Strategy

Una dintre cele patru abordari (impreuna cu strategia de segmentare concentrata, strategia expansiunii segmentului de piata si strategia expansiunii liniei de produse) disponibile pentru o firma in legatura cu segmentul sau segmentele pe care le vizeaza in segmentarea diferentiata o firma opereaza in mai multe sau in toate segmentele unei piete si dispune de produse care vizeaza fiecare segment. Vezi Segmentation Strategies (strategii de segmentare) Concentrated Segmentation Strategy (strategia concentrata de segmentare) Market Segment Expansion Strategy (strategia de expansiune a segmentului de piata) Product Line Expansion Strategy (strategia expansiunii liniei de produse).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Differentiated Segmentation Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Differentiated Segmentation Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Differentiated Segmentation Strategy. Definitiile termenilor despre Differentiated Segmentation Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Differentiated Segmentation Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Differentiated Segmentation Strategy.