Diffusion of Innovation

Definitie Diffusion of Innovation

Ideea ca unele grupuri de pe o piata sunt mai pregatite si isi doresc mai mult sa isi insuseasca un nou produs mai mult decat altele si ca produsul este difuzat in valuri in societate grupurile care sunt mai pregatite sa adopte noi produse sunt reprezentate de inovatorii (2,5% din populatie), adoptantii timpurii (13,5%), majoritatea timpurie (34%), majoritatea tarzie (34%), codasii (16%).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diffusion of Innovation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diffusion of Innovation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diffusion of Innovation. Definitiile termenilor despre Diffusion of Innovation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diffusion of Innovation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diffusion of Innovation.