Diffusion Process

Definitie Diffusion Process

Modul in care o tehnologie inovatoare se raspandeste intr-o piata de la un grup la altul in conformitate cu pregatirea orientata spre adoptie a fiecarui grup. Vezi Diffusion of Innovation (difuzarea inovatiei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diffusion Process? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diffusion Process.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diffusion Process. Definitiile termenilor despre Diffusion Process cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diffusion Process, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diffusion Process.