Ce aleg clientii HeadPrint cand vine vorba de promovarea outdoor

BUCURESTI - 21 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Pe o piata concurentiala din ce in ce mai acerba, majoritatea clientilor doresc diferentiere si originalitate, care, in mod succesiv, sa fie completate de notorietate si, bineinteles, cresterea vanzarilor. HeadPrint intelege acest aspect si le propune clientilor cele mai noi materiale de print, utile in campaniile de cresterea notorietatii, promotionale sau chiar de lansare a unui produs.

publicitate-outdoor

În rândul preferințelor de marketing, campaniile neconventionale par a fi cele mai eficiente si mai bune, atunci cand vor sa se faca remarcati in piata. De aceea, “nu de putine ori, clientii nostri au venit cu cereri de oferta catre aceasta zona, mai cu seama pentru produsele care ii fac remarcati la evenimente. Daca este sa facem un top al produselor cele mai accesate de clienti, putem enumera: printurile textile , sisteme expozitionale originale care sa le aduca notorietate in cadrul targurilor si evenimentelor de prezentare produse si servicii, POSM-uri, standuri, litere si cifre luminoase’’, declara Andrei Barlateanu, CEO-ul HeadPrint.

Pe langa acestea, in portofoliul HeadPrint, in mod periodic, se aduna si se fac remarcate produse noi, realizate cu aparate de print de ultima generatie. In ultima perioada, portofoliul a venit cu noutati atractive pentru clienti precum panouri expozitionale, backlit si blackout textil, rame luminoase si neluminoase cu fata din material textil.

Pentru a pastra relatiile bune cu clientii, HeadPrint lanseaza nu doar produse noi, în mod constant, ci le oferă acestora promoții si reduceri, in mod periodic. In aceasta perioada, firma le ofera clientilor un discount de 10% si transport gratuit comenzilor online. Pentru mai multe detalii despre aceste promotii, poti accesa pagina www.headprint.ro. De asemenea, pe cei de la HeadPrint ii gasesti si la evenimentul Print & Sign 2017, care va avea loc intre 26 Septembrie – 29 Septembrie, la Romexpo, pavilionul A, stand 235-237. Evenimentul se clasifica ca fiind cea mai importanta scena pentru prezentarea inovatiilor din industria de tipar si semnalistica sud-est europeana. HeadPrint isi va prezenta serviciile si aparatura moderna, la unul dintre standurile prezente la eveniment, unde vei putea afla si mai multe detalii direct de la echipa.

Despre HeadPrint

HeadPrint a pasit increzatoare in piata de servicii de print si productie publicitara din Romania acum 12 ani. A pasit cu incredere, datorita noului concept implementat, pentru prima data in Romania, si anume Web2Print - o platforma online de comunicare cu clientii. Cresterea a fost rapida si, in prezent, firma ofera servicii variate de print pe diferite materiale si la diferite dimensiuni. Produsele sunt realizate de sisteme si utilaje de ultima generatie, astfel incat calitatea acestora sa fie cea mai buna.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/ce-aleg-clientii-headprint-cand-vine-vorba-de-promovarea-outdoor