Cea mai aglomerata perioada pentru tranzactii bursiere in Romania si serviciile oferite de Sales Point Agency

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In fiecare an, perioada februarie - aprilie este cea mai aglomerata atunci cand vine vorba despre tranzactiile bursiere in Romania, iar clientii sunt foarte receptivi si dispusi sa faca afaceri de succes. In acest sens, Sales Point Agency ofera cele mai bune servicii de investitii financiare si toate instrumentele necesare pentru cei care vor sa intre in lumea trading-ului online.

De ce sunt clientii mai receptivi in aceste trei luni, in comparatie cu restul anului?

- toate companiile au intrat in regimul normal de munca, dupa agitatia din jurul sarbatorilor de iarna, iar oamenii sunt dispusi sa faca investitii;

- oamenii de afaceri si-au incheiat socotelile pe vechiul an si au un bilant mult mai clar al activelor pe care le detin;

- s-au intors cu forte proaspete din concedii, sunt mult mai relaxati in perioada urmatoare si sunt dornici sa descopere noile oportunitati existente in acest domeniu.

Un aspect foarte important ce trebuie luat in considerare este faptul ca economia mondiala inregistreaza multe schimbari, se fac previziuni economico-financiare pentru noul an, se creioneaza o situatie mult mai clara a ceea ce urmeaza sa se intample. Se stabilesc trendurile atat pe piata bunurilor de larg consum, cat si pentru valute. Indicii bursieri sunt influentati de rezultatele financiare ale marilor companii care isi publica rezultatele financiare.

Pentru ca toti clientii sa fie pe deplin informati cu privire la ce se intampla pe plan mondial cu tranzactiile bursiere, astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii, Sales Point Agency faciliteaza accesul 24/24 ore la echipa de experti din domenii variate ale organizatiei Trade1000, o companie cipriota de renume international care ofera servicii de investitii financiare on-line cu dedicatie si dezvoltare continua.

Sales Point Agency ofera clientilor asistenta permanenta pentru operatiunile tehnice si de gestionare a contului, astfel incat acestia sa inteleaga modul in care functioneaza platforma de tranzactionare si sistemul de money management (gestionare a riscului) si cum isi pot proteja investitiile atunci cand apar situatii critice pe piata de profil.

Sales Point este o companie de marketing care are scopul de a aduce in atentia societatii romanesti noi oportunitati de trading online folosind una dintre cele mai moderne platforme existente in acest moment: MetaTrader5.

Mai multe detalii despre serviciile oferite de Sales Point Agency puteti afla pe site-ul oficial al companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/cea-mai-aglomerata-perioada-pentru-tranzactii-bursiere-in-romania-si-serviciile-oferite-de-sales-point-agency