Dilema

Definitie Dilema

Produs sau activitate din portofoliul firmei, care se caracterizeaza printr-o cota de piata si o rentabilitate scazuta, necesar ridicat de resurse financiare dar o rata de crestere ridicata (acestea pot deveni vedetele de maine ale firmei). V. BCG.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dilema? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dilema.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dilema. Definitiile termenilor despre Dilema cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dilema, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dilema.