Direct Accounts

Definitie Direct Accounts

Conturi de proportii mari de care se ocupa un personal specializat sau directorii executivi ai unei companii, in detrimentul agentilor de vanzari regionali se mai numesc si House Accounts sau National Accounts.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Direct Accounts? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Direct Accounts.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Direct Accounts. Definitiile termenilor despre Direct Accounts cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Direct Accounts, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Direct Accounts.