Direct Competitive Advertising

Definitie Direct Competitive Advertising

Advertising care intentioneaza sa simuleze achizitionarea imediata a unui brand anume. Vezi Indirect Competitive Advertising (advertising competitiv indirect).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Direct Competitive Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Direct Competitive Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Direct Competitive Advertising. Definitiile termenilor despre Direct Competitive Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Direct Competitive Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Direct Competitive Advertising.