Direct Marketing Channel

Definitie Direct Marketing Channel

Un canal de distributie in care nu sunt folositi intermediari un fabricant vinde direct utilizatorului final se mai numeste si Zero Level Channel (canal de nivel zero). Vezi Channel Lenght (lungimea canalului)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Direct Marketing Channel? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Direct Marketing Channel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Direct Marketing Channel. Definitiile termenilor despre Direct Marketing Channel cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Direct Marketing Channel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Direct Marketing Channel.