Direct Marketing

Definitie Direct Marketing

Vanzarea catre utilizatorii finali prin alte mijloace decat prin vanzare directa folosirea cataloagelor, reclamelor prin posta etc. A vinde bunuri si servicii. Vezi Direct Selling (vanzare directa).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Direct Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Direct Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Direct Marketing. Definitiile termenilor despre Direct Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Direct Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Direct Marketing.