Direct-Response Marketing

Definitie Direct-Response Marketing

Forma de vanzare diferita de vanzarea in magazine, in care clientii comanda produse prin posta sau printelefon, iar bunurile sunt livrate direct la domiciliu se mai numeste si Direct-Response Selling (vanzare cu raspuns direct). Vezi At-Home TV Sopping (achizitionare de acasa cu ajutorul TVului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Direct-Response Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Direct-Response Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Direct-Response Marketing. Definitiile termenilor despre Direct-Response Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Direct-Response Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Direct-Response Marketing.