Director tehnic si de productie

Definitie Director tehnic si de productie

Persoana de conducere a ansamblului compartimentelor de pregatire tehnica a productiei din diverse unitati economico-sociale.Directorul tehnic si de productie raspunde in fata organelor de conducere ale unitatii de indeplinirea atributiilor ce revin acesteia in domeniile cercetarii-dezvoltarii si ale pregatirii tehice a productiei, avand in subordine atat compartimentele din structura de productie si conceptie (echipe, ateliere, laboratoare, sectii, centre sau institute de cercetare-proiectare), cat si pe cele din structura functionala organizate pentru indeplinirea activitatilor cu caracter tehnic si de productie (stabilirea planului tehnic, tipizarea, standardizarea, inventii-inovatii, investitii, pregatirea, programarea si urmarirea productiei etc.).Uneori este ajutat de directorul adjunct tehnic si de productie, sau de inginerii sefi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Director tehnic si de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Director tehnic si de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Director tehnic si de productie. Definitiile termenilor despre Director tehnic si de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Director tehnic si de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Director tehnic si de productie.