Director

Definitie Director

Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora functie detinuta de aceasta persoana.Directorul asigura coordonarea intregii activitati a unitatii sau compartimentului pe care il conduce si raspunde in fata adunarii generale, respectiv ale organismului din care face parte directia, pentru indeplinirea intocmai si potrivit prevederilor legii, a tuturoratributiilor ce revin unitatilor sau directiei in toate domeniile de activitate

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Director? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Director.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Director. Definitiile termenilor despre Director cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Director, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Director.