Directories

Definitie Directories

Liste de nume si de adrese ale indivizilor si ale organizatiilor folosite in vanzare, pentru ca noii directori de cont sa capete o perspectiva si in cercetarea de marketing ca surse de date secundare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Directories? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Directories.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Directories. Definitiile termenilor despre Directories cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Directories, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Directories.