Diriginte de posta

Definitie Diriginte de posta

Conducator al unui oficiu de posta sau telecomunicatii, avand raspunderea pentru efectuarea de catre personalul din subordine, a tuturor serviciilor postale, de telecomunicatii si difuzare a presei in zona teritoriala pentru care a fost constituit oficiul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diriginte de posta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diriginte de posta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diriginte de posta. Definitiile termenilor despre Diriginte de posta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diriginte de posta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diriginte de posta.