dis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dis

 • dis. ,,Construim România Împreună” dis-de-dimineaţă

  dis

  Bucuresti - 8 May 2006

  Comunicat de Habitat for Humanity Romania

  Asociaţia Habitat for Humanity România şi AmCham - Camera de Comerţ Americană în România, organizează miercuri, 10 Mai 2006, ora 8.00 dimineaţa, la sala IRIDIUM a hotelului HOWARD JOHNSON din Bucureşti, un MIC DEJUN de lucru cu tema ,,CONST ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre dis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dis. Informatiile despre dis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.