Disaggregated Market

Definitie Disaggregated Market

O piata in care trebuie facute produse separate pentru fiecare client, pentru ca fiecare are alte nevoi se mai numeste si segmentare completa. Vezi Customised Marketing Mix (mix de marketing ajustat) Market Atomisation Strategy (strategie de atomizare a pietei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Disaggregated Market? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Disaggregated Market.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Disaggregated Market. Definitiile termenilor despre Disaggregated Market cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Disaggregated Market, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Disaggregated Market.