Discernamant

Definitie Discernamant

Facultatea de a discerne, de a judeca si aprecia lucrurile la justa lor valoare. Capacitatea psihica a unei persoane de a-si da seama de caracterul si urmarile faptei pe care o savarseste si de a-si manifesta constient vointa in raport cu fapta respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Discernamant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Discernamant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Discernamant. Definitiile termenilor despre Discernamant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Discernamant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Discernamant.