Disciplina muncii

Definitie Disciplina muncii

Relatiile de munca sunt asezate pe principiul insusirii liber consimtite si aplicarii cu consecventa a disciplinei muncii. Respectarea cu strictete a ordinii si disciplinei la locul de munca constituie o obligatie a fiecarui salariat (vezi art. 39.2.b Codul Muncii, 61.a, sau 63.1 Codul Muncii). Disciplina muncii este impusa de angajator cu respectarea legii, este cuprinsa inclusiv in Regulamentul Intern (in conformitate cu art. 257-262 Codul Muncii actualizat), nerespectarea acesteia atragand raspunderea disciplinara si materiala a salariatului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Disciplina muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Disciplina muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Disciplina muncii. Definitiile termenilor despre Disciplina muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Disciplina muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Disciplina muncii.