Discount House

Definitie Discount House

Un vanzator cu amanuntul specializat in durabile care atrag clientii cu preturi mici de obicei, casele de discount (discount houses) opereaza pe piete de rang scazut si ofera servicii minime clientilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Discount House? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Discount House.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Discount House. Definitiile termenilor despre Discount House cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Discount House, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Discount House.