Discount la cantitate

Definitie Discount la cantitate

Reducere de pret (rabat) oferita unui client care cumpara un produs in cantitati mari cu cat cantitatea achizitionata este mai mare, cu atat el are posibilitatea sa negocieze un discount mai mare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Discount la cantitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Discount la cantitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Discount la cantitate. Definitiile termenilor despre Discount la cantitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Discount la cantitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Discount la cantitate.