Discount

Definitie Discount

O reducere a pretului oferita de producator cumparatorului exista cinci mari tipologii de reduceri: de schimb, in functie de cantitate, pentru bani gheata, sezonere si allowance. Vezi Allowances Cash Discount Quantity Discount Seasonal Discount Trade Discount.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Discount? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Discount.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Discount. Definitiile termenilor despre Discount cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Discount, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Discount.