Discounted Cash Flow (DCF)

Definitie Discounted Cash Flow (DCF)

Metoda de estimare a valorii investitiei curente bazata pe reducerea veniturilor si costurilor proiectate in viitor. Cu cat mai departe in viitor apare un flux monetar, cu atat mai mult ii va fi acordata o reducere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Discounted Cash Flow (DCF)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Discounted Cash Flow (DCF).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Discounted Cash Flow (DCF). Definitiile termenilor despre Discounted Cash Flow (DCF) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Discounted Cash Flow (DCF), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Discounted Cash Flow (DCF).