Disjungere

Definitie Disjungere

Prevazuta de art.38 Cod Procedura Penala, consta in separarea uneia sau mai multor cauze care au fost reunite, astfel ca in interesul unei bune solutionari judecarea unora dintre infractori sau dintre infractiuni sa se faca separat. Este o operatiune opusa conexarii (reunirea cauzelor penale).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Disjungere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Disjungere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Disjungere. Definitiile termenilor despre Disjungere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Disjungere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Disjungere.