Dispecerat

Definitie Dispecerat

1. Compartiment de munca in structura unor unitati de transport, avand ca atributii principale coordonarea, dirijarea si urmarirea desfasurarii circulatiei vehiculelor potrivit programelor si graficelor stabilite, precum si luarea de masuri operative pentru desfasurarea ritmica a circulatiei, redistribuirea capacitatii de transport, rezolvarea evenimentelor de circulatie, interventia operativa a mijloacelor de depanare in caz de avarii etc.Dispeceratele se organizeaza ca servicii sau birouri, in functie de numarul de personal necesar pentru buna desfasurare a activitatii si potrivit normelor de structura aprobate pentru intreprinderi.2. Sectiune din cadrul compartimentelor de programare, lansare si urmarire a productiei din unitatile industriale, care are atributii de urmarire a fabricarii productiei potrivit programelor stabilite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dispecerat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dispecerat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dispecerat. Definitiile termenilor despre Dispecerat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dispecerat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dispecerat.