Dispecerizare

Definitie Dispecerizare

Componenta a activitatii de programare, lansare si urmarire a productiei care consta in:- repartizarea lucrului pe locuri de munca (masini si oameni), - emiterea dispozitiilor pentru pregatirea si fabricarea productiei (realizarea activitatii), - conducerea si controlul operativ al procesului de productie, - inregistrarea si informarea cu privire la rezultatele obtinute in desfasurarea activitatilor de productie, precum si urmarirea realizarii acesteia conform graficelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dispecerizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dispecerizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dispecerizare. Definitiile termenilor despre Dispecerizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dispecerizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dispecerizare.