Display Allowance

Definitie Display Allowance

Un tip de schimb in promovarea vanzarilor in care cumparatorului sunt oferite avantaje sub forma de reduceri de pret sau sub forma de bunuri pentru a-i incuraja sa expuna marfa cat mai proeminent. Vezi Allowances.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Display Allowance? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Display Allowance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Display Allowance. Definitiile termenilor despre Display Allowance cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Display Allowance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Display Allowance.