Dispozitie de livrare

Definitie Dispozitie de livrare

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-3-5A) Document pentru eliberarea din magazie a produselor, marfurilor sau a altor valori materiale destinate vanzarii, celor transmise pentru prelucrare la terti, a celor aflate in custodie sau spre pastrare.Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document pentru eliberarea din magazie a produselor, marfurilor sau altor valori materiale destinate vanzarii - document justificativ de scadere din gestiunea magaziei predatoare - document de baza pentru intocmirea avizului de insotire a marfii sau a facturii, dupa caz. Se intocmeste in doua exemplare de catre serviciul desfacere. Circula: - la magazie, pentru eliberarea produselor, marfurilor sau altor valori materiale si pentru inregistrarea in evidenta magaziei, semnandu-se de catre gestionarul predator pentru cantitatile livrate (ambele exemplare) - la compartimentul desfacere, pentru inregistrarea cantitatilor livrate in evidentele acestuia si pentru intocmirea avizului de insotire a marfii sau facturii, dupa caz (exemplarul 2). Se arhiveaza: - la magazie (exemplarul 1) - la compartimentul desfacere (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/05 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dispozitie de livrare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dispozitie de livrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dispozitie de livrare. Definitiile termenilor despre Dispozitie de livrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dispozitie de livrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dispozitie de livrare.