Dispozitie de plata cu factura

Definitie Dispozitie de plata cu factura

Instrument de plata utilizat pentru decontarea marfurilor livrate, a lucrarilor executate sau a serviciilor prestat, ce se intocmeste o data cu factura de catre furnizorul de marfuri sau de catre executantul lucrarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dispozitie de plata cu factura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dispozitie de plata cu factura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dispozitie de plata cu factura. Definitiile termenilor despre Dispozitie de plata cu factura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dispozitie de plata cu factura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dispozitie de plata cu factura.